Info 2017

Dag YoTa'kes en ouders,                                                                                                            

Wij zijn alvast een tijdje aan het aftellen en we kunnen nu toch wel zeggen dat het YoTakamp stilaan dichterbij komt! Hier kunnen jullie dan ook alle praktische info vinden. Inschrijven doe je door ten laaste 21 mei 2017 het inschrijfstrookje aan Han te bezorgen en voor 1 juni te betalen op rekeningnummer BE85 4173 0656 2106 met vermelding van jouw naam en ‘Yota-kamp 2017’. denken jullie er ook aan om je medische fiche in te vullen of bij te werken? 

1. BELANGRIJKE KAMPDATA

Afzetten bagage zondag 30 juli 19u-21u 't Sanderke
Vertrek woensdag 2 augustus 13u Station Diest
Thuiskomst donderdag 10 augustus 16u30 Station Diest
Kioskconcert vrijdag 11 augustus 18.30u - 20.00u Kiosk 

 

2. AFZETTEN BAGAGE

De leden dienen reeds zondag hun bagage achter te laten in 't Sanderke zodat deze naar het kampterrein kan worden vervoerd. Zorg ervoor dat je bagage duidelijk gelabeld is! Een lijstje van spullen die je mee moet nemen op kamp vind je hier

3. VERTREK EN THUISKOMST

Op woensdag 2 augustus zullen we om 13u verzamelen aan het station van Diest om samen met de trein naar Meulebeke te rijden.
We zullen terug in Diest zijn op donderdag 10 augustus rond 16u30.

4. LEIDING

De leidingsploeg bestaat dit jaar uit: Nele, Arno, Bram, Sofie, Lore, Han, Jolien (en Ward voor een half kamp). Zij zullen weer zorg dragen voor jullie deugnieten. Hoofdleiding van dienst zijn Arno, Bram en Nele.

5. KOKSKES

Ook dit jaar zullen we weer culinair verwend worden door onze fantastische kookploeg. Deze ploeg ziet er hetzelfde uit als vorig jaar: Geert en Christel, Bart en Veerle, en Kristine. Dat wordt weer smullen! 

6. KAMPADRES 

De Miere
Kapellestraat 116
8760 Meulebeke

OPGELET! Google Maps geeft een verkeerde locatie aan, namelijk in het dorp! Je kan beter Kapellestraat 136 ingeven, Street View is er wel niet beschikbaar...

7. ZIEKENFONDS

Via o.a. de CM is het mogelijk een deel van het inschrijvingsgeld van ons kamp terug te krijgen. Meer informatie vindt u op onderstaande linken. Neem zeker een kijkje op de site van jouw ziekenfonds indien het hieronder niet bijstaat. Als u het formulier aan iemand van de hoofdleiding bezorgt, zullen zij dit graag invullen. 

8. NOODNUMMERS:

Sla deze nummers alvast op in je GSM: 

Ondervoorzitter Nele Loenders: 0499 22 29 66
Dirigente Jolien Smaers: 0494 07 68 91

VRAGEN I.V.M HET KAMP?

Stuur gerust een mailtje naar:  info.yota@gmail.com 
of aarzel niet om iemand van het bestuur aan te spreken voor of na een repetitie/activiteit!

Het YoTabestuur