Agenda

Onze harmonie stelt jullie met trots haar eerste activiteit van het nieuwe jaar voor! We blijven ondertussen nog steeds in lockdown-thema en hebben met deze loop- en wandeltocht een iets sportievere activiteit voor jullie klaar. Het concept van onze 1ste Huttentrail gaat als volgt: er werd een tour van 8,5km en van 16,5km uitgepijld in de bossen rond Meerhout met als startpunt de parking aan de kerk van Zittaart. Jullie kunnen deze tocht lopen of wandelen wanneer jullie willen, de pijlen zullen blijven hangen tem zondag 7 februari. We vragen aan iedereen die de tour wil doen een vrije gift ten voordele van onze harmonie. De betaling kan aan de start via de QR-code of via overschrijving naar de rekeningnummer op de affiche.

Alvast veel loop-en wandelplezier toegewenst!

 

 

Omwille van het coronavirus zijn al onze onderstaande komende activiteiten jammer genoeg afgelast. We houden jullie zeker op de hoogte van onze gewijzigde planning.

Blijf allen gezond en hopelijk zien we jullie snel!

 

Dit is een vrij algemene kalender voor het voorjaar van2021. Meer uitgebreide info over onze concerten is te vinden op de pagina "Concerten". Repeteren doen wij elke zondagmorgen van 10u tot 12u, een getailleerd schema daarvan staat op de pagina "Repetities".

2021

Wat? Wanneer? Waar?
     

 

Enkele data die jullie verder reeds in de agenda kunnen noteren:

Wat? Wanneer? Waar?